Sebastiaan Pol Diks – Fysiotherapie Het Oude Badhuis – Hilversum

Sebastiaan Pol Diks

Sebastiaan Pol Diks

Functie: fysiotherapie

E-mailadres: sebastiaanpoldiks@fysiotherapiehetoudebadhuis.nl

Big-nummer: 19925005204

Sinds 2018 ben ik afgestudeerd fysiotherapeut. Sindsdien heb ik mij verdiept in sportletsels en vitaliteitstraining en hoe ik ervoor kan zorgen mensen het optimale uit het leven te laten halen. Dat de juiste manier van bewegen hierbij belangrijk is, is iets wat ik graag overbreng aan mijn patiënten. Ongeacht de leeftijd. Ik haal er veel voldoening uit om mensen weer te laten bewegen. Ze te laten voelen dat er meer bereikt kan worden dan ze zelf dachten, voordat ze bij mij kwamen.

Voor mij is sport altijd belangrijk geweest. Op gewestelijk niveau heb ik bij de top geschaatst en ik heb altijd veel en op niveau getennist. Om na mijn middelbare school aan een sportopleiding te beginnen leek dan ook niet meer dan logisch. Ik begon aan de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding), maar helaas kon ik deze door een chronisch letsel niet afmaken.
Ondertussen was ik begonnen met het opzetten van een praktijk voor Personal Training. Hiervoor heb ik volgende opleidingen gevolgd:

Personal Trainer / Medical Trainer
Vitaliteitstherapeut
Kracht- en hersteltrainer

Mijn kracht als trainer was altijd al om verder te kijken als iemand bij mij kwam met een klacht. Niet opgeven als het niet meteen beter wordt, maar kijken wat wél werkt. Om een beter en completer inzicht te krijgen in het menselijk functioneren ben ik toen naast mijn praktijk met de opleiding tot fysiotherapeut begonnen. De kennis en passie die ik al had pas ik nu ook toe in mijn werk als fysiotherapeut.

Door intensief met mensen te trainen in groepen en individueel, heb ik het vermogen ontwikkeld om mensen te begeleiden bij het bereiken van hun doelen.

Terug naar overzicht