fysiotherapeut ewout wijnbergen het oude badhuis

Ewout Wijnbergen

Ewout Wijnbergen

Functie: fysiotherapie

E-mailadres: ewoutwijnbergen@fysiotherapiehetoudebadhuis.nl

In juli 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heb ik gewerkt in particuliere praktijken in Utrecht en nu in Hilversum bij Fysiotherapie Het Oude Badhuis.
Tijdens mijn studie heb ik een voorkeur voor a-specifieke en chronische lage rugklachten ontwikkeld. Mocht het bij u in de rug schieten, heeft u een fysiek zware of stressvolle baan, dan kan ik u hier goed bij helpen.
Naast kennis van lage rugklachten heb ik kennis van het behandelen van schouder- en knieklachten. Ik heb de richting sport- en manueel therapie dan ook gekozen tijdens mijn 4-jarige opleiding. Dit betekent dat ik u zowel op het gebied van sportblessures (hamstring-, enkel, kuit, heupklachten) en gewrichtsklachten kan helpen.

Tijdens mijn laatste studiejaar heb ik kennis opgedaan in diverse ouderen revalidatiecentra. Zo heb ik ervaring met het begeleiden tijdens het revalideren van: dijbeenbreuken, bovenarmbreuken, nieuwe knie- en heupgewrichten. Ook heb ik door mijn werkzaamheden als verzorgende bij Hilverzorg ervaring met dementerende ouderen en ouderen in woon-zorg situaties. Dit betekent dat ik u ook aan huis zou kunnen behandelen.
Verder heb ik breedgaande interesse in het optimaliseren van de gezondheidszorg en ouderenzorg in het algemeen in de gemeente Hilversum. Zo ben ik betrokken bij de valpreventiegroep in de gemeente Hilversum en neem ik deel aan een onderzoeksgroep van het UMC Utrecht.
Daarbij volg ik naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut de opleiding Klinische Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Dit sluit aan op mijn interesse in het optimaliseren van de gezondheidszorg, en om altijd op de hoogte te zijn van de meest recente ontwikkelingen in ons vak.

Terug naar overzicht